Møblering

Interiøret på Byens Tak er inspirert av Folketeaterbygningens form og epoke. Sammen med Norwegian Icons har vi håndplukket vintage designikoner og moderne nyproduksjoner fra Norge, Sverige, Danmark og Finland.

Norwegian Icons formidler norsk og nordisk design via utstillinger, prosjekter, wholesale og direktesalg til private samlere. Selskapet representerer flere av Norges mest anerkjente designprodusenter i Norge og Japan. Norwegian Icons spesialiserer seg på vintage design og gode gjenbruksmodeller, og har et særlig etablert nettverk for kjøp og salg av norsk mid century.

I samarbeid med Rodeos arkitekter har Norwegian Icons kuratert, samlet og restaurert en rekke vintage designikoner til Byens Tak. Disse er kombinert med moderne nyproduksjoner, samt skreddersydde møbler av lokale håndverkere.Et utvalg av designikonene du finner på Byens Tak.

Folketeateret, 12. etasje
Youngstorget 2A, 0571 Oslo
LinkedIn
Instagram
Byens Tak er Oslos nye møteplass for arkitektur og bykultur, på toppen av Folketeaterbygningen på Youngstorget. Her kan du delta på unike arrangementer, nyte et glass i solnedgang med gode venner, eller leie lokalet til en spesiell anledning.