Initiativtaker og arkitekter

Byens Tak er initiert og renovert av Rodeo arkitekter. Rodeo har holdt til i Folketeaterbygningen på siden 2013. Først i tredje etasje, deretter i syvende. Når kontoret flyttet inn i toppetasjene senvinteren 2023, har kontoret vokst med ti-gangeren siden oppstarten.
Rodeo er et tverrfaglig arkitektkontor bestående av arkitekter, landskapsarkitekter, byplanleggere og samfunnsvitere. Vårt engasjement ligger i å skape bærekraftig arkitektur og landskap som setter sosiale og mellommenneskelige forhold i fokus. For tiden jobber vi med noen av landets største byutviklingsprosjekter, som nytt hovedkontor for NRK, Grønlikaia, Bryn, Oslo Horisont, Fornebu Sør, Sarpsborg bibliotek og Broverkstedet på Vulkan. Rodeo-familien teller i dag over 50 ansatte. Vi har kontorer i Oslo og Gøteborg.
Folketeateret, 12. etasje
Youngstorget 2A, 0571 Oslo
LinkedIn
Instagram
Byens Tak er Oslos nye møteplass for arkitektur og bykultur, på toppen av Folketeaterbygningen på Youngstorget. Her kan du delta på unike arrangementer, nyte et glass i solnedgang med gode venner, eller leie lokalet til en spesiell anledning.