Lørdag 3. februar, 21:00
KonsertKonsert: TootArd (live) + Oslofønk

TootArd er brødrene Hasan og Rami Nakhlec. Med sitt siste album «Migrant Birds» sender de en hyllest til dansegulv i Midtøsten på 1980-tallet.

︎︎︎ Billetter

Med sin miks av dansbar 80-tallspop og arabisk musikk, smelter TootArd hjerter og lager fest hvor hen de kommer. Lørdag 3. februar er de klare for Byens Tak.

Selv sier de: «Det er 1980. Du er
på et diskotek, kanskje i Beirut eller Kairo, nesten hvor som helst i Midtøsten, fortapt i fargene og lysene, overveldet av lyden av trommemaskiner og keyboards. Det er berusende,
det er vakkert ... men de dagene er forbi, kanskje var de bare en fantasi».De av oss som var på Roskildefestivalen i sommer kan fastslå at det er virkelighet. På en regntung ettermiddag, i det festivalen nærmet seg slutten og man tok seg i å lure på om det var mer krutt igjen i festivalposen, dukket en lykkepille av en duo opp på scenen. Med et var alle skyer forsvunnet.

«Et fyrtårn av et danse-haraball, med sin harmonerende og tilgjengelige miks av arabiske toner, elektronika og pop», konkluderte tbatba.no i sinanmeldelse, og kalte det «en perfekt avslutning på en spinnvill festival».

Bakgrunnen til de syriske brødrene gjør at alvoret aldri er langt unna. TootArds musikk er fylt av melankoli og lengsler. 3. februar lander to Migrant Birds på Byens Tak.

Vi gleder oss!

TootArd + OsloFønk

21.00-24.30

CC: 300 + Ticket fee

24.30-03.00 After party with Rulefinn & Tellstroem Free Entry
Folketeateret, 12. etasje
Youngstorget 2A, 0571 Oslo
LinkedIn
Instagram
Byens Tak er Oslos nye møteplass for arkitektur og bykultur, på toppen av Folketeaterbygningen på Youngstorget. Her kan du delta på unike arrangementer, nyte et glass i solnedgang med gode venner, eller leie lokalet til en spesiell anledning.