Initiativtaker og driver

Fuglen har servert kvalitetskaffe i Oslo siden 1963 og har i dag flere steder i Oslo og Tokyo. Fuglen driver Byens Tak i samarbeid med Rodeo. Fuglen er opptatt av kvalitetsprodukter og god atmosfære. Fuglen har servert kaffe i Oslo siden 1963 og åpnet sin første bar i Tokyo i 2012. Seks år senere startet selskapet eget kaffebrenneri basert på Direct Trade-prinsipper, og har i dag brennerier i Oslo og Tokyo. I dag kan du oppleve den unike Fuglenstemningen i seks ulike nabolag og nyte kaffen i flere barer og restauranter verden over.

På Byens Tak serverer Fuglen kaffe, bakst og arkitektlunsj dagtid. Kveldstid byr de på et romslig vinkart, Fuglen-cocktails og digge alkoholfrie alternativer. Snacksmenyen er sessongvariert og ostete med råvarer fra lokale leverandører.Barsjef på Byens Tak, Hanna Vandeskog.


Folketeateret, 12. etasje
Youngstorget 2A, 0571 Oslo
LinkedIn
Instagram
Byens Tak er Oslos nye møteplass for arkitektur og bykultur, på toppen av Folketeaterbygningen på Youngstorget. Her kan du delta på unike arrangementer, nyte et glass i solnedgang med gode venner, eller leie lokalet til en spesiell anledning.