UtleiemuligheterSommerfest/julebord på Byens Tak
For pristilbud og mer informasjon kontakt oss på post@byenstak.com
Byens Tak gir en ramme som kler en stilfull firmafest. Vi vil gjøre vårt beste for å sikre at dere får en minnerik kveld. Vi tilbyr både sommerfest, julebord og seminarlokaler. Både utsikten og drinkene er av høy klasse. Byens Tak kan leies alle onsdager, torsdager og lørdager. 

Våre bartendere sørger for høyt nivå på service og barmeny. For matservering tilbyr vi ulike pakker i samarbeid med et knippe kvalitetsaktører på Oslos mat-scene. 

Byens Tak er utstyrt med nytt audiovisuelt anlegg som kan brukes både under middag og til fest. Til festen kan vi tilby to barer, DJ-pult og dansegulv.

En av våre eventansvarlige vil hjelpe til med å skreddersy din firmafest. De kjenner lokalet godt og har ulike samarbeidspartnere som sørger for at arrangementet blir slik du ønsker det.

Eventansvarlig kan også bistå med å finne DJ og underholdning dersom det er ønskelig.

Folketeateret, 12. etasje
Youngstorget 2A, 0571 Oslo
LinkedIn
Instagram
Byens Tak er Oslos nye møteplass for arkitektur og bykultur, på toppen av Folketeaterbygningen på Youngstorget. Her kan du delta på unike arrangementer, nyte et glass i solnedgang med gode venner, eller leie lokalet til en spesiell anledning.