Utleiemuligheter


Event på Byens Tak


Skap uforglemmelige øyeblikk høyt over byens pulserende liv ved å leie Byens Tak til ditt neste arrangement. Vi tilbyr en unik setting som vil sette en eksklusiv ramme rundt ditt event, uansett om det er en bedriftssamling, bryllupsfest, lansering eller en jubileumsfeiring.

Enten du planlegger en intim sammenkomst eller en stor galla, tilbyr Byens Tak skreddersydde pakker som passer dine behov. Vår erfarne arrangementsavdeling er dedikert til å hjelpe deg med å skape den perfekte opplevelsen, fra planlegging til gjennomføring.

Eventavdelingen vår vil gjøre sitt beste for å sikre at du får en minnerik opplevelse. De kan skreddersy tilbud til dine behov, samtidig som de sitter med mye erfaring på hvordan man best kan bruke lokalet.

︎︎︎ Spørsmål? 
Kontakt oss på post@byenstak.com


Servering: 

På matsiden har vi samarbeid med leverandører som kan levere alt fra fingermat og buffet til tre-retter med kokk på stedet. Vi sørger for servering og tilrettelegging.

Vi har en stab med dyktige bartendere.  Vi har unike cocktails og en spennende vinmeny med både naturvin og klassiske viner.Folketeateret, 12. etasje
Youngstorget 2A, 0571 Oslo
LinkedIn
Instagram
Byens Tak er Oslos nye møteplass for arkitektur og bykultur, på toppen av Folketeaterbygningen på Youngstorget. Her kan du delta på unike arrangementer, nyte et glass i solnedgang med gode venner, eller leie lokalet til en spesiell anledning.