Torsdag 30. Mars, 17:00
Fagarrangement og panelsamtale i regi av Rodeo arkitekterVegetasjon på tak — mindre gress og mer natur?

Vegetasjon på tak er et hett tema i byutviklingen. Hører det i det hele tatt hjemme på takene? Hvis det først skal være der, hvordan får vi plantene og konstruksjonene til å trives? Hvis vi har alt det tekniske i boks, hvordan sikrer man at det faktisk blir en del av prosjektet?Vegetasjon på tak er første i en serie av arrangementer hvor Rodeo dypdykker (nerder) i aktuelle temaer for byutviklingen, og deler kunnskap på tvers av bransjen i form av foredrag, panelsamtaler og en lettspist fanzine som du kan ta med deg hjem. Samler du nok av disse, får du et oppslagsverk om god byutvikling — eller et slags byens leksikon, om du vil.

Vi ønsker velkommen til første versjon av Byens Leksikon, og en spennende samtale om vegetasjon på tak, moderert av Rodeos Henning K. Sunde.

  • Plan, miljø- og klimarågiverne, Sina Jenhaug Ringlund & Tore Mauseth, PBE
  • Universitetslektoren og landskapsarkitekten, Kjersti Bjerke, AHO / Studio Tavare
  • Politikeren og ildsjelen, Tom Kristian Berger, MDG / landskapsarkitekt
  • Konstruksjonseksperten, Florian Kosche, Dipl. Ing MRIF, DIF
  • Anleggsgartneren og nestor på grønne tak - Sigurd Boasson, Boasson AS / Mattak AS

Baren åpner 17:00, programmet starter 18:00. Vel møtt!
Folketeateret, 12. etasje
Youngstorget 2A, 0571 Oslo
LinkedIn
Instagram
Byens Tak er Oslos nye møteplass for arkitektur og bykultur, på toppen av Folketeaterbygningen på Youngstorget. Her kan du delta på unike arrangementer, nyte et glass i solnedgang med gode venner, eller leie lokalet til en spesiell anledning.